Faültetés

Dátum: 2013-02-10 14:12:40   •   Posted by: laggmester   •  Category: 9

Szerintem mindenki számára élmény teli volt ez a nap, már csak azért is mert nem kellett iskolába menni, helyette a diákok ballagtak vissza a régi általános iskolájukba, megajándékozni az iskolát egy fával. Voltak, akiknek az iskolája nem engedélyezte a faültetést, mert nem voltak jók a körülmények, vagy le volt betonozva, ezért ezeknek az embereknek hozzá kellett csatlakozniuk egy másik iskolatársukhoz, és őt elkísérni a faültetésre.A legtöbb embernek szerintem akadálymentesen telt ez a nap, de voltak, akiknek akadt egy-két kis problémájuk, én is hozzájuk tartozom. Én Százhalombattára utaztam le Bence iskolájához, és mivel a buszom nem ált meg Érden, ezért egy megállót továbbmentem, majd észbe kaptam, leszálltam és visszafutottam Battára.

Utána végül is sikerült találkoznom Bencével, sikeresen eljutottunk az iskolába és élveztük az előre kiásott gödröt, majd bele ültettük a fát.

Sokan voltak, akik csak hamar elültették a fát és mentek haza, de voltak, akik csak délutánra értek haza, és persze olyanok is voltak, akik hatkor keltek, és olyanok is, akik tízkor.

A többiek faültetéséről nem tudok beszámolni, bár ők is meséltek egy-két érdekes dolgot.

Például hogy az ásás sem volt annyira nehéz, pedig a talaj kemény volt.

Faültetés dátuma: 2011.11.25

Géczy Ábel